Notícies

XIX Edició del PIN

El Parc Infantil de Nadal de Granollers neix l’any 1997 per l’Associació Ciutadana pel Parc Infantil de Granollers. Organització que és més coneguda com PINGRA, formada per una vintena de persones que, voluntàriament, treballen tot l’any per poder obrir el Parc Infantil de Nadal. Es tracta d’una proposta lúdica i educativa, un espai de joc per tots els nens i nenes de la comarca dins d’un marc festiu com ho són les vacances de Nadal. El Parc Infantil de Nadal té com a figura central el Pinguai, un pingüí que va venir encara dins de l’ou, a dins de la motxilla d’un monitor del PIN. Des de ja fa unes edicions el Pinguai ve acompanyat de la seva gran amiga Espingueta.

Aquesta iniciativa funciona gràcies a les aportacions econòmiques dels nostres col·laboradors, socis i visitants i a la bona feina que fan els monitors del parc. Dins del parc hi ha una gran varietat d’activitats, repartides per tot el Palau d’Esports de Granollers. En destaquen activitats com la piscina de boles gegants, la tirolina, el laberint i la zona de nadons, entre d’altres. Altres activitats més esportives es localitzen a l’annex. Cada any, el PIN busca sorprendre als seus visitants i ho fa a partir de la innovació i de la creació de noves activitats. Aquest any trobareu el NINUS, un projector interactiu on els nens seran els protagonistes de les noves tecnologies, el Pinvestigador, tres jocs de pistes que es podran fer per diversos punts del parc, el Toc de fusta i l’esgrima com a noves iniciatives.

Un any més, el parc obrirà les seves portes els dies 27,28 i 29 de desembre i de 10 a 14h i de 16 a 20h. El preu serà de 7 euros la sessió i 11 euros el dia sencer. En cas de tenir el carnet del PIN s’obtindrà un preu reduït ( 6 euros la sessió i 10 euros el dia sencer) i rebreu informació del parc.

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar