El PIN

El PIN

El Parc Infantil de Nadal de Granollers va néixer el 1997 de mans de l’associació cultural PINGRA, que està formada pel que a nosaltres ens agrada anomenar la Soca, la base en la que creix tot aquest fantàstic projecte. La Soca la formen tot un seguit de persones que de forma voluntària es coordinen per poder crear any rere any un millor parc.

Amb aquesta proposta lúdica, volíem crear un espai de joc, convivència i participació pels nens i nenes de Granollers i les ciutats veïnes, i quina millor època que la de Nadal per crear tot aquest fantàstic ambient.

Per poder portar a terme tot aquest projecte ens basem sobretot en les ajudes econòmiques dels nostres estimats col·laboradors i la fantàstica feina voluntària de tot un seguit de monitors, que en el fons, són els qui acaben generant tot aquest bon ambient que es respira els dies de parc.

El Parc Infantil de Nadal té com a figura central el nostre gran amic pingüí, el Pinguai, que segons explica la història, va venir tot sent encara un ou des de la Patagònia a Granollers, en una motxilla d’un dels monitors del PIN i tota la família del parc el va adoptar amb molta il·lusió. Des de ja fa unes edicions el Pinguai ve acompanyat d’una gran amiga, l’Espingueta, que es passa el dia corrent i fent entremaliadures.

Intentem oferir cada any una gran varietat d’activitats que repartim per tot el Palau d’Esports de Granollers, però sempre hi ha les activitats estrella com ara la tirolina que creua de punta a punta la pista central. Disposem d’una zona habilitada pels nadons amb activitats més per la seva edat i amb un ambient més relaxat i no tan mogut, perquè els pares puguin gaudir millor de les activitats conjuntes. A la pista central és on hi ha la majoria d’activitats, ja siguin els tallers, el laberint o el ball del Pinguai i l'Espingueta. Les activitats de caràcter més esportiu les tenim centralitzades a la zona de l’annexa.

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar