Notícies

20 anys del PIN. La carta d'en Pinguai

Aquí us deixem una carta que en Pinguai ens va escriure per celebrar aquests 20 anys que portem junts! Una carta d'agraïment i record a tots els que ho han fet possible.

La meva història comença així: «Em coneixeu? Cada any vinc a Granollers a veure-us al Parc Infantil de Nadal. Sí, sóc un pingüí. Els pingüins vivim en llocs freds, plens de neu i de gel, però a mi m'agrada molt venir. De fet, vaig néixer a Granollers. Voleu saber com va anar?» Doncs ja us ho dic! Va anar molt bé! Fa 20 anys que va molt bé!

Vaig néixer el 1997, el mateix any que l'ovella Dolly o l'any del primer llibre de Harry Potter. Pel que m'han explicat, aquí a Granollers, l'any 1997 començava a funcionar l'empresa d'inserció DIMAS, bons amics del PIN.

Durant aquests 20 anys he fet molts amics i amigues. Desitjo que arribin les festes de Nadal per veure'ls a tots. Sempre m'he sentit molt estimat i ben acompanyat.

Recordo totes les BenPINgudes. Les arribades en bicicleta, en cotxe, en moto... fins i tot en tirolina!! A la Plaça de la Porxada, a la Corona, a la Perpinyà i, aquest any, a Roca Umbert. Molta xocolata i moltes galetes per a compartir! En aquests 20 anys hem repartit més de 20.000 galetes entre els infants i monitors. Gràcies Joan!

El Parc Infantil de Nadal, el PIN, sempre ha estat una gran casa per a mi. Els dies 27, 28 i 29 de desembre de cada any són uns dies fantàstics, plens de màgia. Gràcies Joan, Celso, Jose i Carmeta, per tenir-ne cura.

Ei, monitors i monitores! Moltes gràcies per col·laborar en aquesta il·lusió, primer de blanc i després de vermell. Gràcies per fer-me ballar, ajudar-me amb la cua o netejar-me la cara. Alguns vau començar de la mà dels vostres pares i ara hi porteu els vostres fills i filles. D’altres vau començar de monitors i ara formeu part de la Soca del PIN. De debò, us estic molt agraït!

Gràcies també a tots els qui, moguts per la il·lusió i el compromís per la ciutat, heu col·laborat econòmicament en aquest projecte, de manera personal o a través de les empreses que representeu.

Estic molt content i agraït a l'Ajuntament de Granollers per entendre la necessitat del PIN. Els meus informadors em diuen que, en aquests 20 anys, hem rebut més de 100.000 visites entre Granollers i comarca. Són moltes visites!

Un moment! Que passo per davant del Bar del PIN! Quina gent, aquests butis! Sempre a punt, sempre amb un somriure. Lloc de trobada, lloc d'amics... Gràcies pels 15 anys que ens heu donat!

Ai, Estimades soques i exsoques! Que bones persones que sou! També sou una mica babaus, somiatruites, a vegades despistats, molt autoexigents, creguts, reflexius i sobretot molt treballadors! Gràcies per pensar en mi i fer-me venir cada any!

Tots plegats hem viscut grans moments, grans canvis: de la pista d’esquí de l'annex a la pista de gel de la plaça Barangé, de baixar per unes escales a tirar-se per un tobogan, d'una tirolina petita a una super doble tirolina... Gràcies, agrupa! Gràcies, Jordi! Recordo el PIN dels 4 dies, i també que des de fa uns anys podem recórrer el meu viatge fins a la Patagònia; Gabitos, Bernat, gràcies per muntar-nos una piscina en ple desembre.

Hem creat paraules com la BenPINguda, les PINnotícies o el PINvestigador. Al PIN hem tingut lleons i Spidermans amb la Mònica; gràcies, David, Montse i Lluís per posar imatge al PIN; gràcies també al taller Sarandaca; a en Miquel Illa i en Miquel Fuster per posar la música i la veu al PIN i a l'Antonio per estar al nostre costat. Cantem i ballem la cançó del Pinguai! Gràcies per tot, Tramvia!

També vull agrair a VOTV, el 9 nou, Ràdio Granollers, Ara Granollers i tots els diaris digitals, per ajudar-nos a donar a conèixer la història del PIN.

I és clar! Com penseu que me’n podria oblidar! Fa 4 anys que no vinc sol. L'EsPINgueta, la meva amiga, entremaliada, juganera, desvergonyida i feminista.

Grans moments, sí. Però estareu d'acord amb mi que el millor moment del PIN és la rialla del nen quan tira la pilota al cap del seu pare a la piscina de boles, o veure l'avi amb la neta jugant a cuinetes, o els tres amics de 12 anys saltant als llits elàstics o quan la mare i el pare han aconseguit apilar 18 caixes mentre el seu fill se'ls mira amb cara d'orgull, o simplement, en sortir del parc, quan algú et diu gràcies quan els obsequies amb un calendari del PIN i t'explica que s'ho ha passat molt bé!

I per acabar, només us volia donar les gràcies a tots per fer possible aquests 20 anys i que, entre tots, en puguem sumar 20 més!

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar