Notícies

L'Espingueta i el Pinguai arriben a Granollers! Vine a la festa de benPINguda

Com cada any, la tardor s’acaba, arriba el fred, s’acosten les Festes de Nadal i tornen el Pinguai i l’Espingueta, les figures principals del Parc Infantil de Nadal de Granollers. I com ho fan els bons amics que es retroben, el dia 1 de desembre a les 18.00 h a la Plaça Perpinyà, celebrarem la Benpinguda perquè tots els nens i nenes puguin fer una abraçada al Pinguai i a l’Espingueta i ho farem acompanyats de la música de El Tramvia Blanc. I, en acabat, podrem tots prendre un got de xocolata ben calenta amb les tradicionals galetes del PIN.

Segons explica la història, el Pinguai va venir, tot essent encara un ou, des de la Patagònia a Granollers, en una motxilla d’un dels monitors del PIN i tota la família del Parc el va adoptar amb molta il·lusió. I des de ja fa unes edicions el Pinguai ve acompanyat d’una gran amiga de la Patagònia, l’Espingueta, que es passa els dies de Parc Infantil corrent i fent entremaliadures.

El Parc Infantil de Nadal de Granollers obrirà les seves portes, com en els darrers vint-i-dos anys, els dies 27, 28 i 29 de desembre al Pavelló Olímpic per omplir de joc i diversió les vacances de Nadal dels nens i nenes de Granollers i comarca.

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar