Notícies

PIN 2018! Gràcies per ser-hi!

Hola!

Us escrivim per informar-vos que en Pinguai i l'Espingueta ja han tornat a la Patagònia i ens han dit que van arribar molt bé i molt contents pels 3 dies del PIN!

També ens han dit que volen donar les gràcies per totes les abraçades que els hi vau fer durant el Parc i la BenPINguda! Diuen que tenen molta sort de tenir-vos a tots vosaltres al costat. 

Des de la Soca, tota la gent que organitza el parc durant l'any, volem donar les gràcies a tots els que ens heu ajudat durant l'any i durant els dies del PIN: empreses col·laboradores que ens ajuda a fer possibles moltes de les coses que passen al PIN, els trobareu al peu de la pàgina, a l'ajuntament de Granollers que ens cedeix el Palau i ens ajuda a crear el Parc, a l'Agrupació Excursionista de Granollers, sense ells no seria possible tenir l'increïble tirolina, el pont de mico i el rocòdrom. A les entitats de Granollers que ens han cedit material per fer un parc més bonic i millor. A tots els grups que van venir a omplir la plaça del PIN, Passaltpas, Pinxo i Punxa, a l'Esbart dansaire, la gent de Bollywood de Granollers, a la gent de Zumba del club natació Granollers i a la gent del Country del Casino de Granollers. I no podia faltar el Tramvia Blanc que ens ha fet cantar i ballar al cançó del PIN. I qui falta? Els monitors i monitores que amb la seva alegria fan que el parc tingui un toc diferent. I per acabar, a tots vosaltres, gent que ens dona la seva opinió i consells durant els dies del parc i durant l'any, cosa que ens ajuda a millorar pel pròxim parc.

El PIN son només tres dies però al darrere hi ha un any de feina. Ara ja començarem a pensar en el PIN 2019!

Esperem veure-us a tots al PIN 2019 i seguir fent anys al vostre costat!

Gràcies a tothom!

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar