Notícies

Comunicat oficial PIN 2020

PINCOMUNICAT

Davant la situació actual de la pandèmia i les recomanacions del Govern de la Generalitat de baixar l’activitat social i evitar trobades multitudinàries i desplaçaments innecessaris, l’Associació per al Parc Infantil de Nadal de Granollers ha decidit suspendre aquest any la celebració del Parc que es fa habitualment els dies 27, 28 i 29 de desembre.

Com que, en aquests moments, es demana reduir la interacció social i es prohibeixen les trobades de més de sis persones, no creiem que a finals d’any la millora de la situació permeti trobades com les del Parc Infantil de Nadal de Granollers, el qual sol acollir al voltant d’unes 5.000 o 6.000 persones al llarg dels tres dies.

Tot i així, no podem assegurar que el Pinguai o l’Espingueta no siguin aquells dies entre nosaltres perquè, com que no tenen telèfon, no els podem avisar i pot ser que facin el seu viatge des de la Patagònia. Si els tenim entre nosaltres, no podran estar amb els nens i nenes en el Parc Infantil de Nadal, però potser podrem trobar la manera que puguin contactar amb tota la mainada. A veure què podrem fer!

Amics i amigues de l’Espingueta i el Pinguai, que tingueu un bon curs!

La Soca

Ens podeu seguir per les xarxes socials! Des d'allà us anirem informant de tot el que farem!